Blogpost: Annika

HRC 2018 - #17: Een grappig boek

Leuk voor tussendoor
Als ik een boek van Sophie Kinsella erbij pak, weet ik: dit wordt een fijn, luchtig en grappig boek voor tussendoor. In het Engels zijn ze eigenlijk nog leuker, maar in het Nederlands zijn de verhalen van Kinsella ook zeker goed te doen! Dit keer koos ik voor een deel uit de Shopaholic-serie.

#17: Shopalicious - Sophie Kinsella
Rebecca (Becky) is geen vreemde voor mij. Het is mijn 3e Shopaholic-boek (ik lees ze niet in volgorde) en al na de eerste bladzijde heeft de humoristische stijl mij al aan het lachen gemaakt. Ik identificeer me totaal niet met Becky en in dit verhaal is het leuk dat haar zogenaamde zus zich als tegenpool van haar introduceert. Dit leidt soms tot tenenkrommend gĂȘnante situaties. Het verhaal is niet verpletterend, maar leuk voor tussendoor. En zeker grappig! Perfect voor deze challenge-categorie.

Welke auteur schrijft nog meer hele grappige boeken? Bij welk boek hebben jullie hardop gelachen? :D

c1f9bdf182259a3d2ff45f0659df17d7.jpg


Reacties op: HRC 2018 - #17: Een grappig boek

Gesponsorde boeken