Janneke Bouwman Hebban Recensent

Blogpost: Janneke Bouwman

Huzarenstukje......

Ik ga de komende tijd (zal een langdurig project worden) een huzarenstukje verrichten: alle boeken die ik op dit moment in boekenkasten en op stapels heb liggen om - ooit- nog te lezen, ga ik in een lijst hier op Hebban zetten. Ik heb geen idee hoeveel het er precies zijn, maar het zijn er om en nabij de 300+ (schat ik zo in). Sommige staan al heel lang in de kast, andere wat minder lang en gisteren zijn er drie bijgekomen. Dat zijn de boeken uit de goodiebag die iedereen kreeg na afloop van de ontzettend leuke minimasterclass recenseren.
Nu wordt het toch maar eens tijd om de realiteit onder ogen te zien. Hoeveel boeken heb ik in huis? En wil ik ze allemaal nog wel lezen? Ooit wel, maar wellicht kom ik nu toch ook boeken tegen waarvan de houdbaarheidsdatum is verstreken.
We zullen het zien!

Om er niet in te verzuipen ga ik me niet overhaasten om alle boeken er achter elkaar in te zetten. Vorodeel van de lijst is dat ik met één oogopslag bij het boek kan zien wat de waardering van Hebban-lezers is. Gelijk een referentiekader om het boek hoger of lager op de leeslijst te zetten :-). Op dit moment hanteer ik een hele simpele leeslijst: van A naar Z (ik ben nu bij de C) en tussendoor de recensieboeken die binnenkomen........ Met boeken die vanaf januari jl. binnenkomen wordt een nieuw alfabet gestart. Ik kan na mijn huidige Z-boek (De schaduw van de wind van Zafon) helemaal opnieuw beginnen.Op dit moment staat daar Tove Alsterdal met Vrouwen op het strand.
Wat zou de wereld zijn zonder boeken.........

Reacties op: Huzarenstukje......

Gesponsorde boeken