Ik ben d'r weer!

06-04-2019 1 reactie
Goede avond allemaal,
Vandaag 05-04-2019 laat ik weer van me horen. Was even een weekje niet op Hebban te vinden, want had het privé te druk. Had ook niet zoveel te melden, want het boek dat ik nu lees, is een echte sleur voor me geworden (ben er bijna van af, nog een paar bladzijdes.) Zal nog wel melden wat ik heb gezien/gelezen deze week. Maart is over en april is begonnen, dat betekent dat ik ook weer ga vermelden wat ik in de maand maart heb gelezen.

Boeken gelezen in maart 2019:
Koninginnen van Kendare Blake.
Jaspers vlinders van Johan Vandevelde.
The shadowhunter’s codex van Cassandra Clare.
The Bane chronicles van Cassandra Clare.
Fairest of all van Serena Valentino.
The beast within van Serena Valentino.
Poor unfortunate soul van Serena Valentino.
De heksenselectie van Eva Ibbotson.
Teardrop van Lauren Kate.
Een duister koor van Sophie Hannah.
Vlucht van Blake Crouch.

Tv-serie gezien in de week van afwezigheid:
The Walking Dead seizoen 9 episode 16.
The Passage seizoen 1 episode 1.

Mijn Hebban Reading Challenge 2019:
Bezig met de categorie September: Lees een boek uit de Hebban 1000. Had in de week van mijn afwezigheid echt moeite met Nevermoor. De eerste 2 dagen gingen best goed, maar daarna werd het boek steeds slechter en slechter naar mijn mening. Het doet me heel erg denken aan Harry Potter (vooral De vuurbeker) en het klikt gewoon niet tussen mij en Nevermoor. Tegen mijn wil in ben ik vandaag een flink stuk opgeschoten met dit boek, wil er gewoon van af en aan een ander boek beginnen. Heb op zeker dit boek morgen uit.

(Verder gegaan) 340 blz gelezen uit het boek Nevermoor van Jessica Townsend en ben daarmee nu op blz 370.

Fijne avond allemaal,

Cheen

Reacties op: Ik ben d'r weer!

Gesponsorde boeken