Blogpost: Danique Slootweg

Ik ben lid van de Hebban Club van 10!

Een paar dagen van te voren kregen ik een berichtje van Hebban. Ik had me namelijk aangemeld voor de YA Club van 10. En vanaf vandaag kan ik het van de daken schreeuwen, ik ben een van de gekozen clubleden yay! Hier ben ik natuurlijk ontzettend blij mee maar wat houdt het allemaal precies in?

De Club van 10 gaat onder andere naar evenementen en boekpresentaties. Ook bezoekt de club een paar uitgeverijen waar de nieuwste YA-boeken gepresenteerd worden en die we als eerste mogen lezen. Er zijn nog veel dingen die Club van 10 mag gaan doen en het komende jaar zal ik jullie op de hoogte houden van mijn taak bij de club. 

Ik wil Hebban heel erg bedanken voor deze unieke kans!https://www.hebban.nl/artikelen/even-voorstellen-de-hebban-ya-club-van-tien

Lees verder op mijn site

Reacties op: Ik ben lid van de Hebban Club van 10!

Gesponsorde boeken