Meer dan 4,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Blogpost: Zaalima

Ik ben losgegaan..

24-01-2023 door Zaalima 10 reacties
Vandaag ben ik met mijn schoonbroertje naar de Westfield Mall geweest.Ik wilde de Paagman daar graag bezoeken. Die scheen heel mooi te zijn.. en dat was het ook! Ik keek mijn ogen uit.

Natuurlijk kon ik niet met lege handen thuiskomen.Ik wilde heel graag de trilogie van De Hongerspelen meenemen, dus dat heb ik gedaan! Eigenlijk tetralogie, maar deel 4 was uitverkocht. Dus die heb ik nabesteld.

Vervolgens zag ik ook nog eens de limited edition van De Glazen Troon liggen van Sarah J. Maas. Tsjah.. die kon niet achterblijven. Ik hóórde het boek mijn naam fluisteren.. 👀

Mijn schoonbroertje moest mij nog even herinneren dat de limited edition van het Koninkrijk der Bruggen van Danielle L. Jensen net vanochtend thuis was bezorgd.. maar zou mij dat weerhouden? Natuurlijk niet!

Eenmaal in de auto was ik heel erg tevreden over mijn nieuwe aanwinsten. En toen kwam er een berichtje binnen van een verkoper op marktplaats..Of ik de limited edition van Dief in de nacht van Holly Black nog wilde.

*zucht*

Tsundoku was het woord toch? Ja. Tsundoku.

Reacties op: Ik ben losgegaan..

Gesponsorde boeken