Ik daag mezelf uit

Goede avond allemaal,
Vandaag 19-12-2018 laat ik weer eens van me horen. Heb blijkbaar de laatste tijd moeite met dagelijks wat lezen. Heb het niet druk ofzo, maar gewoon geen zin om te lezen (ligt denk ik aan het boek wat ik aan het lezen ben.) Omdat het bijna kerst is en ik zeker weet dat ik een stapel boeken krijg (een ingepakt boek is makkelijk te herkennen onder de kerstboom), wil ik mezelf uitdagen. Ik wil mezelf een duwtje in de goede richting geven en minstens 2 boeken uitlezen voor kerst. Normaal zou dat geen probleem zijn, maar het boek waar ik nu in bezig ben (Reckless, levende schaduwen) heeft mijn aandacht niet echt weten te pakken. Wil echt dat boek voor de kerst uit de weg hebben, zodat ik met andere boeken kan beginnen. Laat het aftellen maar beginnen. Vandaag ook nog Heel Holland Bakt gekeken, maar geen AHS Coven.

Film van 19-12-2018:
The crimes of Grindelwald.

Vandaag de 2de film in de Fantastic Beasts  serie gekeken en ik ben helemaal onder de indruk. Grindelwald was 1 grote mindblow en was ver boven mijn verwachtingen. Beter dan het eerste deel (Fantastic beasts and where to find them), heb nu allemaal theorieen in m'n hoofd enz. Maar fans van de Harry Potter wereld konden in deze film heel makkelijk de fouten zien (mensen die leefden terwijk ze nog geboren moesten worden, knoeien met jaartallen enz.) Zeker een aanrader om te kijken.

De boeken van 19-12-2018:
(Verder gegaan) 85 blz gelezen uit het boek Reckless, levende schaduwen van Cornelia Funke en ben daarmee nu op blz 210.
(Verder gegaan) 45 blz gelezen uit het boek Dieper dan de doden van Tami Hoag en ben daarmee nu op blz 70.

130 blz gelezen vandaag. Denk wel dat het gaat lukken om mijn doel (minstens 2 boeken voor de kerst uit te lezen) te bereiken.

Fijne avond allemaal,

Cheen


Reacties op: Ik daag mezelf uit

Gesponsorde boeken