Ik ga los

Goede avond allemaal,
Vandaag 05-09-2018 heb ik nog een topdag gehad wat betreft lezen. Verder gegaan met het lezen van boeken, in 1 begonnen en heb er zelfs 2 uitgelezen vandaag. Het beest is los hoor mensen en blijkbaar ben ik niet te stoppen (dalijk heb ik geen boek meer over om te lezen, haha.)

De boeken van 05-09-2018:
(Verder gegaan) 85 blz gelezen uit het e-book Saturnusplein 3 van Josha Zwaan  (uitgelezen.)
(Begonnen) 255 blz gelezen uit het boek The boys from Brazil van Ira Levin (uitgelezen.)
(Verder gegaan) 15 blz gelezen uit het boek Huiver van Maggie Stiefvater en ben daarmee nu op blz 135.

Bij elkaar zijn dat dus 335 blz die ik vandaag heb gelezen. Het was een opgaven, maar ik heb doorgezet. Eindelijk is Saturnusplein 3 uit, heb er ook al een recensie over geschreven. Ik ga geen recensie schrijven over The boys from Brazil.
Ik ga morgen het dorp in, even kijken of er nog leuke dingetjes (schoolspullen, boeken enz.) te vinden zijn. Het hoofddoel morgen is om een inventarisatie op te doen wat betreft spulletjes voor een bullet journal. Als iemand nog leuke tips en tricks heeft voor een bullet journal hoor ik die graag.

Fijne avond allemaal,

Cheen

Reacties op: Ik ga los

Gesponsorde boeken