Petra Spark Auteur

Blogpost: Petra Spark

IK HEB ER EEN PUNT ACHTER GEZET...

16-05-2019 door Petra Spark 1 reactie
Nu is het aan jullie! Ik hoor jullie al denken… Een boek schrijven, geen denken aan. Daar beginnen wij niet aan, hoor! En misschien hebben jullie wel gelijk. Om het op z’n Vlaams te zeggen: ‘Ge moet goe zot zijn om er te willen aan beginnen!’ Maar goed, ik ben dus een paar
jaar geleden begonnen met schrijven en nu heeft het virus me stevig te pakken. Ik heb dan wel een punt gezet achter ‘Eén kans op zes’, intussen wordt er gewerkt aan een nieuw verhaal: ‘Gruwelijke gave’ (Wat vinden jullie trouwens van die titel?). Ik zou mij graag helemaal focussen op het nieuwe boek, maar uiteindelijk word ik toch nog af en toe achtervolgd door de vorige boeken. Een nieuw boek schrijven is niet gewoon een blad omslaan, een nieuwe pagina beginnen. Ook al dacht ik lang van wel. Want op aanraden van Aron Wade heb ik nooit mijn naam gegoogled. Laat ze maar zegen, laat ze maar recenseren, dacht ik dan. Je kan uiteindelijk nooit voor iedereen goed doen. De ene vindt je verhaal geweldig en de andere vindt het maar niets. Dat is de pijnlijke realiteit. Dus ik denk altijd: vooruitkijken en doorgaan. Tot ik gisteren een berichtje las dat 90% van de mensen die online aankopen toch even kijken naar de reviews. Oei! Toch even mijn naam googelen dan? Don’t think so! Wat ik wel deed was naar bol.com surfen en ‘Eén kans op zes’ intypen. Een drietal reviews. Tja… beter dan niets denk ik dan! Maar er mogen er natuurlijk nog wat bij komen. Dus als jullie hebben genoten van het verhaal, vergeet dan alsjeblieft niet om een review op Bol.com te schrijven. Het zal je in dank worden afgenomen. En vond je het verhaal maar niks, dan zou ik zegen: ssshhhttt… En dan geldt voor boeken dezelfde regel als voor mannen na een stukgelopen relatie: Andere en betere…


Lees verder op mijn site

Reacties op: IK HEB ER EEN PUNT ACHTER GEZET...

Gesponsorde boeken