Blogpost: Cheen

Ik leef nog!

Goede avond allemaal,
Vandaag 07-07-2019 ben ik na ongeveer een maand weggeweest weer op Hebban. De rede van mijn plotse ''verdwijning'' is dat ik het een beetje druk had met school. School komt bij mij op de eerste plaats te staan en dan komen andere dingen (zoals het lezen van boeken) even op een laag pitje. Ik doe namelijk een thuisopleiding en het volgende schooljaar wil ik mijn diploma behalen. Zal daardoor voor een jaartje minder boeken lezen. Maak je geen zorgen, ik zal niet helemaal verdwijnen. Zal af en toe blogs schrijven en recensies van boeken schrijven. En wanneer ik dat diploma in m'n handen heb, kan ik weer lekker los gaan met lezen.
Er is in de tussentijd niet veel bijzonders gebeurd, maar kan nog wel even laten zien welke boeken ik heb gelezen in de maand juni.

Boeken gelezen in de maand juni 2019:
Echo van Thomas Olde Heuvelt,
Troost van Riekje Boswijk-Hummel,
De eilandenruzie van Jozua Douglas,
Red dragon van Thomas Harris,
The silence of the lambs van Thomas Harris,
Hannibal van Thomas Harris,
Hannibal rising van Thomas Harris.

Hebben Reading Challenge 2019:
En dan nu even praten over de reading challenge. Ik heb allang m'n goal bereikt (de maandthema's) en heb ook een paar XXL thema's afgevinkt. Door school weet ik niet of ik dit jaar nog wat ga afvinken voor de challenge. We zullen zien, je weet maar nooit, maar het komt ook op een laag pitje.

Fijne avond allemaal,

Cheen

Reacties op: Ik leef nog!

Gesponsorde boeken