Ik snap het niet

Goede avond allemaal,
Vandaag 05-10-2018 was het een top leesdag. Ben lekker verder gegaan met m'n boek en ben een heel eind opgeschoten (leeskilometers.) Had eigenlijk het stricte plan om het boek uit te lezen, maar dat was gewoon onhaalbaar (heb nog een leven om te leven.) Maar ik snap serieus niet dat deze serie slechte recensies heeft en dat bijna niemand ze heeft gelezen (je moet daar sowieso nooit je keuzes en meningen op bazeren, iedereen is anders, dat geldt ook met lezen.) Deze serie is zooo goed!!! Ben gewoon verslaafd. Iets anders heb ik vandaag niet gedaan.

Het boek van 05-10-2018:
(Verder gegaan) 220 blz gelezen uit het boek Sanctum van Madeleine Roux en ben daarmee nu op blz 260.

220 blz gelezen vandaag, ik zat helemaal in de Asylum wereld. Heb zeker weten dit boek morgen uit.

Fijne avond allemaal,

Cheen

Reacties op: Ik snap het niet

Gesponsorde boeken