Ik was verdwenen in een boek

Goede avond allemaal,
Vandaag 30-01-2019 was ik helemaal weg van de wereld. Ik verdween in m'n boek, ik werd ontvoerd en niet meer teruggebracht, de hele wereld bestond niet meer enz. (hou er zo van als boeken dat met me doen.) Het was niet de bedoeling, maar heb toch een heleboel bladzijdes gelezen uit Empire of storms. Sarah J. Maas kan naar mijn mening goed schrijven en kijk er tegenop wanneer deze serie uit is (ik wil niet dat het ophoud, ik wil meer!!!) Voor de rest niks bijzonders uitgevoerd vandaag, gewoon de dagelijkse dingetjes.

Het boek van 30-01-2019:
(Verder gegaan) 150 blz gelezen uit het e-book Empire of storms van Sarah J. Maas en ben daarmee nu op blz 300.

Fijne avond allemaal,

Cheen

Reacties op: Ik was verdwenen in een boek

Gesponsorde boeken