Ik wil in een nieuw boek beginnen

Goede avond allemaal,
Vandaag 15-02-2019 was het weer een leuke leesdag. Ben op dit moment 3 boeken aan het lezen en ik merk dat ik zin heb om in een nieuw boek te beginnen. Maar dan zal ik toch eerst iets uit moeten lezen. Heb daarom de beslissing genomen dat ik morgen minimaal 1 boek (waar ik al mee bezig ben) moet uitlezen. Zo'n vermoeden dat dat Zo ben ik nu eenmaal zal zijn (hoef niet zoveel bladzijdes meer.)

De boeken van 15-02-2019:
(Verder gegaan) 50 blz gelezen uit het e-book Kingdom of ash van Sarah J. Maas en ben daarmee nu op blz 500.
(Verder gegaan) 20 blz gelezen uit het boek Zo ben ik nu eenmaal van Willem van der Does en ben daarmee nu op blz 140.

Mijn Reading Challenge 2019:
Categorie April: Lees eens wat anders.

(Verder gegaan) 30 blz gelezen uit het e-book Catwoman: Soulstealer van Sarah J. Maas en ben daarmee nu op blz 180.

Fijne avond allemaal,

Cheen

Reacties op: Ik wil in een nieuw boek beginnen

Gesponsorde boeken