Blogpost: Claudia Verleg

I'm in loveeee with SF!

Zoals jullie al konden lezen in mijn recensie  ben ik een enorme fan van Science Fiction en Fantasy. Met name de serie 'A Song of Ice and Fire' (op dit moment) van George R. R. Martin. Pfoe, wat raak je verslaafd aan deze serie!
Ik vind fantasy boeks helemaal over-de-top geweldig. Nieuwe werelden, monsters, draken etc, alles kan! Dat vind ik er zo leuk aan. Je kunt jezelf helemaal verliezen in zo'n boek, en als je even stopt met lezen denk je; jeetje, wat is onze wereld toch 'saai'. Waren er hier ook maar draken en elfjes en 'Wildlings'. Wat ik wel niet op zou geven om in het land van een fantasy boek te wonen. Ik zou niet weten hoelang ik dit zou overleven, maar dat maakt niet uit. 
Ik ben zelf niet zo avontuurlijk ingericht, maar daardoor vind ik het juist super leuk om me te verplaatsen in de avonturen van anderen. Fantasy boeken brengen me altijd zoveel inspiratie. Door deze boeken ben ik anders gaan denken. Meer 'out of the box'. Niks hoeft, alles kan. Je kunt het zo gek niet bedenken. 
Ik ben helemaal verliefd op sf/fantasy boeken. Ik kan er werkelijk uren over doorpraten. Mijn familie is het nu wel gewend. Als ze vragen welk boek ik aan het lezen ben, weten ze dat ze niet alleen de titel te horen krijgen, maar ook al mijn gedachtes erover met een heleboel overbodige details. 
Wat ik hiermee wil zeggen is; ik denk dat ik al mijn fantasy boeken ten huwelijk ga vragen. (ja lezers, jullie waren zo net getuigen van een huwelijksaanzoek).
Normaal zeg ik nooit nooit, maar wat ik wel zeker weet is dat ik nooit ga stoppen met sf/fantasy boeken lezen!


Reacties op: I'm in loveeee with SF!

Gesponsorde boeken