Pen Stewart Auteur

Blogpost: Pen Stewart

Imagicon 2015

Oef, terug thuis van een drukke dag Imagicon. Het was de eerste keer dat ik op een conventie ging staan met mijn boek, en dus was het een hele belevenis. Alhoewel de beurs best wat drukker mocht, want er was zeker plaats voor meer mensen. Niettemin had ik een pak leuke gesprekken, en doken er mensen op die mijn boek gewoon meteen wilden kopen. Ook mensen die ik niet kende, en dat was leuk. Heel wat mensen die het boek de afgelopen maanden gekocht hebben, hadden er al iets over gelezen op internet, of hier op Hebban, en dat is ook goed om weten. Natuurlijk waren er ook lessen te leren, en het plan is ontstaan om tegen Elfia een promo-filmpje te maken :)
Het is druk, zo'n dag, met erg vroeg uit je bed rollen, lange reistijden, en veel mensen om terug te zien. Ik had leuke gesprekken met Peter Schaap, wiens boek 'de zwarte troon', ik nou toch wel graag zou lezen, en met S.J. Sharpe, enthousiast en vriendelijk als altijd. Anaïd Haen was haar lieve zelf, en ik leerde ook mijn mede-standhouders kennen: Jasper Polane en zijn echtgenote Petra. De kans is groot dat we ook in het najaar samen op Elfia zullen staan.
Jammer was wel dat ik slechts drie van mijn mede-Zonderlingen zag: schrijversduo Johanne Lime, en Mara Van Ness. Niettemin was ook dat zoals altijd een heugelijk weerzien en gezellig bijkletsen.
Ik kijk in elk geval al uit naar 11 april, wanneer ik in Leuven met mijn collega's van Uitgeverij Het Punt een grote boekenverkoop hou.

Verder nog een klein nieuwtje: mijn nieuwe website is klaar! Neem eens een kijkje op  www.Penstewart.com, en laat me gerust weten wat je vindt van de site.

Hartelijke groeten, Pen

Lees verder op mijn site

Reacties op: Imagicon 2015

Gesponsorde boeken