Blogpost: Linda Marie Vermeulen

In ACHTERFLAP ga ik in gesprek met Sven Speybrouck over mijn drie favoriete boekenhttps://www.langzullenwelezen.be/nieuws/achterflap-sven-speybrouck-op-zoek-naar-een-goed-boek-1


In de Gentse boekhandel Paard van Troje ontmoet ik Sven Speybrouck. In het dagelijks leven werk ik als laboratorium technoloog. Tijdens het herstel van een zware depressie herontdek ik het lezen. Sindsdien lees ik elke dag minimum een half uurtje. Lezen is volgens mij 'het beste antidepressivum': het maakt voor mij de realiteit behapbaarder.

Mijn passie voor lezen deel ik op mijn blog en website. In januari start ik ook een leesclub op: Samen Lezen Oudenaarde volgens de methode van het Lezerscollectief.
De boeken die ik meebracht naar de afspraak met Sven zijn drie literaire fictieboeken met veel diepgang over universele thema's:

Het verslag van Brodeck - Philippe Claudel
Uilen roepen - Janet Frame
De gifhouten bijbel - Barbara KingsolverLees verder op mijn site

Reacties op: In ACHTERFLAP ga ik in gesprek met Sven Speybrouck over mijn drie favoriete boeken

Gesponsorde boeken