Liesbeth Jochemsen Auteur

Blogpost: Liesbeth Jochemsen

Ingehaald door de werkelijkheid

Vorige week plaatste ik een blog over hoe ik de Corona-maatregelen ervaar.
Auteur Anthonie Holslag schreef zelfs een heel boek over dit onderwerp. Zijn psycholgische sciencefiction thriller Toevluchtsoord gaat over een groep vrienden die plotseling opgesloten zit in een afgezonderde blokhut vanwege een levensbedreigende gebeurtenis in de wereld.
Het boek verscheen twee jaar geleden, maar is nu zo actueel, dat t/m juli 2020 alle verkoopopbrengsten van Toevluchtsoord naar Corona-onderzoek gaan.
Een interview met Anthonie over dit onderwerp lees je hier.

Achterflaptekst van Toevluchtsoord:
Het Adirondackgebergte, in de staat New York: een prachtige omgeving en een geliefde vakantielocatie.De blokhut is al jaren een toevluchtsoord voor de vriendengroep: Maude, Lars, Jennifer, Jonathan, Megan, Jeffery en Jack. Bevriend sinds de middelbare school, ondertussen allemaal hun eigen weg gegaan, maar in die hut maakt de afstand in hun dagelijks leven niet meer uit. Daar zijn ze weer terug in hun tienertijd, al is het maar voor even.Dit jaar is echter anders. Vriendschappen die oprecht leken, krijgen een andere betekenis. Onderlinge verschillen verbreden zich. De televisie vertoont beelden die zowel choquerend als afschuwelijk zijn en ver van hun hut staat de wereld op instorten. Terwijl zij hun tienerjaren herleven, brokkelt al het bekende langzaam af.Is de hut nog steeds een toevluchtsoord? Of is het hun gevangenis geworden?

Lees verder op mijn site

Reacties op: Ingehaald door de werkelijkheid

Toevluchtsoord - Anthonie Holslag Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
Gesponsorde boeken