Shirley-Ann Auteur

Blogpost: Shirley-Ann

Interview bij RTV Lansingerland - Eerste item!

Op de boekpresentatie van mijn derde boek Zwart Bloed - Familiegeheimen was RTV lansingerland aanwezig. Zij hebben van, die voor mij indrukwekkende dag, een prachtig nieuwsitem gemaakt. Deze werd uitgezonden in de maand Mei 2015. Niet alleen ik kom hierin aan het woord, ook twee van mijn personages werden die dag geïnterviewd.

Tevens zie je beelden van de transformatie van mijn hoofdpersoon Anne Sommer. Tessa werd die dag door Richard van der Laan vakkundig geschminkt. In deel drie kun je lezen waardoor deze transformatie tot stand kwam. 

De muzikale aankleding werd verzorgd door de Rotterdamse rockband Hessa, die speciaal voor Zwart Bloed enkele nummers had geschreven. De Belgische band Room 13 (tegenwoordig Dead Mans Poet) trad die middag ook op. Tijdens het interview vertel ik waarom Room13 tijdens de boekpresentatie aanwezig is.

Hieronder de video waarop het nieuwsitem te volgen is. RTV Lansingerland trapt na de aankondigingen gelijk af met mijn boekpresentatie!


Reacties op: Interview bij RTV Lansingerland - Eerste item!

Gesponsorde boeken