Marieke Simons Auteur

Blogpost: Marieke Simons

Is de tijd te kort?

Ik moet veel en ik doe veel, soms te veel. Ik kom iedere dag weer tijd tekort. Maar is dat wel zo? Tijd is tijd, we hebben allemaal evenveel uren in een dag. Hoe komt het dat de ene persoon meer dan genoeg tijd heeft en ik altijd tijd tekort kom? Om te doen wat ik moet doen, wil doen, ga doen, van plan ben te doen. Het zijn enorme lijstjes. Maar de allerbelangrijkste vraag blijft: moet ik dit nu doen?
Vaak moet het niet. Hoef ik niet degene te zijn. Is het niet dit maar iets anders. Wat uiteraard niet nu hoeft en waar ik ook niet eens mee aan de slag hoef. Het op een TODO lijstje zetten is soms al genoeg.
Dus kom ik eigenlijk wel tijd tekort? Nee, ik maak gewoon de verkeerde keuzes. Want tijd = tijd en dat blijft per dag gelijk.

Lees verder op mijn site

Reacties op: Is de tijd te kort?

Gesponsorde boeken