Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Jeugdboek Ellen Tijsinger, Een heel jaar jarig.

EEN HEEL JAAR JARIGAlle kinderen in de klas van meester Bas hebben een zelfportret gemaakt. Die hangen in een lange rij boven het bord, in volgorde van de verjaardagen. En elke keer na de verjaardag vertelt een kind waarover het feestje ging en hoe leuk het was. Annelous wil een prinsessenfeest en Roderick een ridderfeest. Renske geeft een tuinfeest en de tweeling Luc en Koen houden een cowboy- en indianenfeest en natuurlijk staan er nog veel meer feestjes in. Meester Bas schrijft alle feestverhalen in een boek.
Met tips voor spelletjes, knutseltips en suggesties voor bij het thema passende uitnodigingen en slingers. Met de recepten kun je ridderburgers, heksensoep of prinsessentaart maken. En als iedereen even uit moet puffen met wat lekkers en limonade, zijn er spannende verhalen om naar te luisteren en nieuwe verjaardagsliedjes om te zingen, zodat iedereen nog vrolijker wordt!

Reacties op: Jeugdboek Ellen Tijsinger, Een heel jaar jarig.