Blogpost: Ashley Reinink

Jij en Ik & andere verhalen

Vandaag las ik alweer boek 9 uit van 2018. Hierbij een korte preview van mijn blogpost: 
"Om weer een vinkje te kunnen zetten op de checklist van de Hebban Reading Challenge heb ik deze keer gekozen voor een boek met meerdere verhalen. Jij en Ik & andere verhalen heb ik begin dit jaar gekocht toen ik met mijn moeder en zusje in Tilburg was winkelen. Het boek trok mijn aandacht omdat het er leuk uit ziet met een leuke strik aan de zijkant. Het is het tweede boek dat ik dit jaar al van Jojo Moyes lees. Eerder las ik Dans met Mij en hoe ik dat boek vond heb ik het op mijn blog al eerder gehad. Maar nu Jij en Ik & andere verhalen."

Laat je mij weten wat jij van dit boek vond? Lees verder op mijn site

Reacties op: Jij en Ik & andere verhalen

Gesponsorde boeken