Blogpost: Eus Wijnhoven

Jonas Jonasson steunt nieuwe Uitgeverij GiST

16-09-2020 door Eus Wijnhoven 6 reacties
Eerder al riep ik jullie op mee te denken over de naam van mijn op te richten uitgeverij(tje), vooral voor auteurs met levenservaring. Daar is bij hebban volop gehoor aan gegeven. De naam GiST sprong er met kop en schouders bovenuit. Om de kosten te drukken ben ik een crowdfundingproject gestart. Eén donateur verraste me: Jonas Jonasson. Hij schreef als motivatie: "Great initiative! Being an expert on hundred-year-old men, I know for sure the more life experience the better!" Helaas bood hij niet spontaan aan zijn volgende boek bij GiST onder te brengen. Moet ik het toch nog eens met hem over hebben. Wel gaf hij aan dat ik zijn aanbeveling in communicatie mocht gebruiken.

Op dit moment zijn er drie titels gepland, waarvan de eerste deze week naar de drukker gaat. Via de volgende link kun je meer lezen over Uitgeverij GiST, de auteurs en de boeken: https://www.voordekunst.nl/projecten/10975-uitgeverij-gist-kwaliteit-door-50-plus-1
Naast de boeken bied ik als tegenprestatie voor crowdfunding ook leeservaring en/of redactie van nieuw werk aan. 
Eén van de boeken zal ik te zijner tijd zeker via hebban promoten. Anne's boek lijkt me ideaal voor een leesclub bijvoorbeeld.Wellicht tot later, bij GiST!

Reacties op: Jonas Jonasson steunt nieuwe Uitgeverij GiST

Gesponsorde boeken