Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Blogpost: Yvette Stevens

Kanariepietje afvinken

Vanavond is het wel ietsiepietsie te donker om te lezen, aangezien ik meedoe aan het lichtjes-uit-uurtje van Earth hour, maar dat zal de pret niet bedrukken (alleen pijnlijke ogen). Voor deze avond het boek Grijs gebied gekozen. Eigenlijk speciaal voor vanavond, zodat ik twee categorieen kon afvinken van de Reading Challenge. Wat ben ik toch eigenlijk een afvinker...maar het voelt zo goed, iets wegstrepen of ergens aan meedoen waar miljoenen mensen aan meedoen.
Mijn uurtje lezen in het donker zal dus besteed worden aan Grijs gebied van Marion Pauw zodat ik voor de categorie "uit in een avond" en de categorie" boeken met een kleur in de titel" een vuhtje kan zetten.
Misschien nog even goed zoeken en dan zou ik nog een categorie kunnen afvinken. Of bewaar ik dat voor een volgende keer? Gun ik dat andere boeken? Twee categorieen is al met al niet slecht voor een klein dun blauw boekje met een kanariepietje op. Veel leesplezier in het donker allemaal!

Reacties op: Kanariepietje afvinken