Rutger Slump Auteur

Blogpost: Rutger Slump

Kerstdagen in een revalidatiecentrum

ddf2a69c7015e98efa77eead12cac476.jpg

Twee jaar geleden kwam ik met een fiks herseninfarct in een revalidatiecentrum terecht, en was dit  mijn uitzicht: een leuke kerstboom waar ik zeer verdrietig van werd, en mijn stabiele vriend de blauwe rollator. Mijn leven zoals ik dat kende was voorbij. Zou het ooit nog goed komen met mij? Wanneer kon ik weer naar huis? Mocht ik thuis kerst vieren? En ondanks alle lieve mensen om me heen voelde ik me enorm eenzaam in het mooie centrum. Ik zou er nu graag heen gaan om sterkte te wensen, maar de isolatie is nu uiteraard nog groter. 

Ik wens iedereen, en vooral ook daar, veel sterkte. En zoek afleiding in een boek als je (nog) kan.lezen.

Reacties op: Kerstdagen in een revalidatiecentrum

Gesponsorde boeken