LindaElstrodt Auteur

Blogpost: LindaElstrodt

Klaar voor de achterflapchallenge?!

De achterflap van een boek is een enorm belangrijk onderdeel. Na het beoordelen en selecteren van de omslag en titel van het boek, is de tweede stap vaak om de tekst op de achterflap te lezen. Hoe dikwijls ben ik zelf afgehaakt na het lezen van de eerste twee zinnen op de achterkant van een boek? Of zet het mij juist direct aan tot aanschaf en de wil om verder te lezen?

Het is net als een ontmoeting met een vreemde. Binnen 1 seconde na de ontmoeting is er vaak al een gevoel of emotionele reactie. Tijd dus om extra aandacht te besteden aan de tekst voor de achterflap van mijn nieuwe boek. Het helpt mij ook in het concretiseren van de plot van mijn verhaal over een onmogelijke liefde tegen de achtergrond van de Jordaan tijdens de jaren 30 tot 50.

Ter voorbereiding op het schrijven van mijn tweede roman, heb ik besloten om mee te doen aan de gratis achterflapchallenge van @jolandapikkaart . Een superinitiatief van de kleurrijke schrijfcoach dat 'toevallig' op een ideaal moment in mijn schrijfproces komt.


361b33550c110c3b671c5c214e836fed.jpg

Lees verder op mijn site

Reacties op: Klaar voor de achterflapchallenge?!

Schaduwkracht - Linda Elstrodt Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
Gesponsorde boeken