Janneke Bouwman Hebban Recensent

Blogpost: Janneke Bouwman

Kleppers (oftewel dikke pillen) uitdaging voor 2020

Sinds kort ben ik bekend met het fenomeen 'kleppers'. Ik vind dat woord zo leuk dat ik spontaan zin krijg om die boeken te gaan lezen. Wat zijn kleppers? Dat zijn boeken van 500+ bladzijden. Dikke pillen dus. En laat ik daarvan nu een paar in de kast hebben staan wachten tot ze een keer aan de beurt komen om te lezen. Maar je weet hoe het gaat: dikke pillen schuif je iets gemakkelijker aan de kant: o, dat komt in de vakantie wel een keer. Nu geen zin in; doe maar iets dunners. 
Nou, voor 2020 ga ik mezelf maar eens een nieuwe uitdaging aandoen: 10 kleppers lezen.....

Op dit moment heb ik sowieso de volgende kleppers in de kast staan: 
01. Wolf Hall - Hilary Mantel (677 blz)
02. Dit alles zal ik je geven- Dolores Redondo (590 blz)
03. De waarheid over de zaak Harry Quebert - Joël Dicker (630 blz)
04. Geluidloos - Frank Schätzing (590 blz)
05. Spoor - Deon Meyer (514 blz)
06. Tijdmeters - David Mitchell (580 blz)
07. Bonita Avenue - Peter Buwalda (543 blz)
08. De gekwelde man - Henning Mankell (602 blz)
09. The President is Missing - Bill Clinton / James Patterson (513 blz)
10. Drie seconden - Roslund & Hellström (567blz)

Het kan zijn dat ik van dit rijtje afwijk; afhankelijk van wat er de komende tijd nog op mijn pad komt. Maar het worden er sowieso 10! Megaveel bladzijden; megaveel zin in. Reacties op: Kleppers (oftewel dikke pillen) uitdaging voor 2020

Gesponsorde boeken