Ninja Paap-Luijten Auteur

Blogpost: Ninja Paap-Luijten

Kort maar krachtig - heb jij 'm al gelezen?

Als auteur doe je natuurlijk altijd je best om iets moois neer te zetten. Het is altijd afwachten of lezers het ook een goed verhaal vinden - hoeveel plezier ik tijdens het schrijven ook heb, het afwachten van lezersreacties blijft altijd spannend. Op een heel andere manier natuurlijk dan het schrijven zelf, maar minstens net zo spannend! 

Onlangs heb ik mijn meest recente fantasyverhaal als (gratis!) e-book gepubliceerd. Heb jij die al ontdekt? Hieronder vind je een teaser. Het e-book is te vinden bij Kobo: https://www.kobo.com/nl/nl/ebook/marrah - ik ben enorm blij met dit verhaal; voor mij was het ontzettend leuk om te schrijven! Hoe is het om te lezen? Test het zelf uit, zou ik zeggen ;) 

Het is geen dikke pil, maar dat doet echt niets af aan je leesplezier. 

0c0523c1a5a68d5e661c0ff22dfdcdc5.jpg

Lees verder op mijn site

Reacties op: Kort maar krachtig - heb jij 'm al gelezen?

Marrah - Ninja Paap-Luijten Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
Gesponsorde boeken