Jan van Gorkum Auteur

Blogpost: Jan van Gorkum

Kort verhaal 'De verhalenverteller' - Eindejaarsschrijfwedstrijd Hebban.nl

Afgelopen oktober, toen het met mijn vader slechter begon te gaan na een lang ziektebed, schreef ik een kort verhaal voor de Eindejaarsschrijfwedstrijd van Hebban.nl, getiteld De verhalenverteller. Een melancholisch feelgood verhaal over een bejaarde verhalenverteller in een buurthuis op een regenachtige decembermiddag.

23b54fa00397f9c8edd0164ef3a5da5d.jpg

Na het verhaal ingestuurd te hebben, dacht ik er verder niet meer aan, gezien mijn vaders gezondheid helaas verder verslechterde en hij uiteindelijk op 15 december overleed.

Ik ontdekte echter vandaag dat mijn verhaal niet heeft gewonnen, maar wel één van de runners-up is. Samen met het winnende verhaal zijn de vier runners-up gepubliceerd in een gratis e-book op Hebban.nl, getiteld Betere Tijden. Ontzettend leuk dat mijn verhaal hier onderdeel van uitmaakt.

Gezien De verhalenverteller melancholisch en hoopvol is, past het verhaal zowel bij deze tijd van het jaar als bij het verlies van mijn vader. Hij was ook een geboren verteller en spreker.

Het verhaal is vanaf nu ook te lezen via mijn website: https://www.janvangorkum.nl/de-verhalenverteller

Veel leesplezier en fijne feestdagen.

Reacties op: Kort verhaal 'De verhalenverteller' - Eindejaarsschrijfwedstrijd Hebban.nl

Gesponsorde boeken