Meer dan 5,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
    RoelofSmit Auteur

Blogpost: RoelofSmit

Kort verhaal: Sylvia van nummer 98

De roman waar ik momenteel aan werk heeft met corona niets te maken. Mijn personages knuffelen onbekommerd, gaan vrolijk naar de kroeg en reizen de hele wereld over. Wanneer ik schrijf, bevind ik mij dus in de wereld zoals hij nog maar kort geleden was. Meestal gaat dat prima, maar soms voelt het gek om als schrijver te doen alsof er niets aan de hand is. 

Daarom heb ik mij tussendoor gewaagd aan een kort verhaal over een verborgen liefde in onze quarantainetijd: Sylvia van nummer 98. Het is volledig te lezen op de website van Uitgeverij Podium.


Lees verder op mijn site

Reacties op: Kort verhaal: Sylvia van nummer 98