Blogpost: Jack Broscie

Kronieken van Nieuwe Aarde voltooid met: Magische wetenschap

dc40b9ca503f01cd48365fd130d53fd3.jpgWordt/ is gepubliceerd op 15-12-2015: het 3e deel van de trilogie Kronieken van Nieuwe Aarde: Magische wetenschap

Epische fantasy en science fiction worden met magie tot een machtig afgerond geheel gesmeed.

Nemsis, een voormalig Discipel van de LabSchepper, herrijst en kiest de zijde van de Horde onder aanvoering van Sharinia.

Deandrea en T'orkh schieten haar te hulp als haar leven wordt bedreigd door de Duivel des Doods en de Kroo, een machtige stam van gekloonde en gemodificeerde mensen.

In Oval-Citá, de Heilige Stad, gaan Tmara en haar vrienden op zoek naar de Gulden Geest. Ze vinden echter een nieuwe gevaarlijke tegenstander die zich met een leger van cyborgs in de strijd mengt.

Neptus en enige van zijn onderdanen zoeken hulp bij de Piraten van Carnishar wat minder goed afloopt.

Njandji belandt na een schipbreuk in Maistro-Stad en ontdekt de afkomst van Loker.

De Horde wordt bedreigd door de Talpidaes en sluit een pact met de Zuloes. Gezamenlijk gaan ze op we naar het machtige Maistro-Stad dat bedreigd wordt door Het Pact der Waanzin.

Neemt het Pact der Waanzin de macht over van de LabSchepper? Of eindigt het verhaal in een confrontatie tussen de LabSchepper en Nemsis? En welke kant kiezen de Oval-Lathanen en de andere volkeren in de strijd tussen krankzinnigen en geleerden, of is daar geen onderscheid tussen te maken? Welke rol spelen de Meesters van Holle Aarde in deze strijd?

En de LabSchepper ontwaakt, gereed voor zijn al meer dan een millennium geplande Zegening. En de Apocalyps voor de mensheid is daar...

KOBO: https://store.kobobooks.com/nl-NL/ebook/kronieken-van-nieuwe-aarde-2-pact-der-waanzin
Amazon: http://www.amazon.nl/Magische-wetenschap-Kronieken-Nieuwe-Aarde-ebook/dp/B0161PEOB8
Smashwords: https://www.smashwords.com/books/search?query=jack+broscie?ref=jackbroscie

Lees verder op mijn site

Reacties op: Kronieken van Nieuwe Aarde voltooid met: Magische wetenschap

Gesponsorde boeken