Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
    Nanda Roep Auteur

Blogpost: Nanda Roep

Ladies Night (m/v)

12-06-2015 door Nanda Roep 1 reactie
June 12, 2015
Nanda Roep  
Bibliotheek Harderwijk heeft mij een enorm cadeau gegeven: de eerste avond waarop ik als romanschrijfster spreek. Bedankt!!
(Maandag: 22 juni

Aanvang: 20.00 uur
)
Omdat ik een vrouw ben, is er een ladies night van gemaakt. Er komt een wijnproeverij, er zijn creatieve workshops en ook iets met kapsels. Ik had natuurlijk kunnen weten, dat ik, ook maar een vrouw zijnde, hiervoor op het matje zou worden geroepen door de mannen, haha. (bron: Facebook;)Want hoezo staat er 'ladies only' in de uitnodiging?! Ben ik niet de vrouw, de dame, de bitch - voilà, soms dan toch ;) -, die het gezellig even benoemt wanneer ik in een old boys-stream terecht ben gekomen? En nu dan, zijn zij andersom niet welkom?Als mannenvriend zijnde, hoop ik zeker op interesse van lezers (m). Er zijn ook al mannelijke reviews geweest, allemaal positief gelukkig, die de roman waardeerden om de historische waarde. (Iemand vergeleek het om die reden met De Avonden, zulke mannen zie ik graag! ;)Ik vind het toch ook fijn dat de bibliotheek helder probeert te stellen wat mensen ervan kunnen verwachten. Dat het een gezellige ladies night wordt, iedereen heeft daar meteen een beeld bij. Maar inderdaad, mannen houden ook van gezelligheid. Wij hopen nog steeds op moeders en dochters, maar ik hoop nu ook op vaders en dochters, of moeders met zoons. En gewoon, geïnteresseerde lezers, misschien vrienden die samen komen.O! Deze tip! Geef je vader zondag (vaderdag) een kaartje voor deze avond cadeau! Welke vader wil dit niet gaan doen met zijn volwassen kind (m/v)?Ineens bedenk ik me dat collega Griet op de Beeck door een columnist werd weggezet omdat er alleen maar oude 'leesdames' waren gekomen. Om die reden is het óók te hopen dat mannen zich melden. Opdat wij geen heksen zijn. ;-) 
Meld je hier aan voor de avond: bibliotheek Noordwest Veluwe.

Lees verder op mijn site

Reacties op: Ladies Night (m/v)