Last van m'n nek

Goede avond allemaal,
Vandaag 24-22-2018 heb ik weer lekker gelezen. Was van plan om vandaag heel veel te gaan lezen, het plan is niet helemaal geslaagd, maar ik heb wel een aardig stuk gelezen in het boek waar ik in bezig was (werd namelijk afgeleid door fanfiction.) Door het lezen heb ik last van m'n nek gekregen (1 nachtje goed slapen en het is morgen weer genezen.) Voor de rest helemaal niks gedaan (als je youtubefilmpjes kijken niet mee telt.)

Het boek van 24-11-2018:
(Verder gegaan) 130 blz gelezen uit het boek The last beginning van Lauren James en ben daarmee nu op blz 230.

Weer lekker een hoop gelezen (dat voelt goed), ...blz voor vandaag. Heb denk ik The last beginning morgen wel uit (moet nog maar 114 blz.) Heb nog geen idee welk boek daarna op de planning staat, maar ik heb genoeg om uit te kiezen.

Fijne avond allemaal,

Cheen

Reacties op: Last van m'n nek

Gesponsorde boeken