Blogpost: Birgit_1989

Lectuurupdate 21/01/2016

Januari is bijna ten einde en ik heb nog niets uitgelezen. Het is dan ook een vrij drukke maand met overvolle weekends en Zweedse examens. Dus weinig tijd om te lezen. Ik ben momenteel nog steeds bezig in De correcties van Jonathan Franzen (dit al sinds december...). Ik vind het een zeer goed boek, maar het is een boek dat traag leest. Het is geen spannend boek, maar er gebeurt wel veel. Meer wil ik nog niet vertellen, want dat houd ik voor mijn recensie.

Vervolgens ben ik ook bezig in Let it snow van John Green, Maureen Johnson en Lauren Myracle. Het is een young adult boek en de thema's zijn ook meer bestemd voor jongeren. Ik vind het toch een leuk verhaal, maar ik ben wat aan het afwisselen met De correcties, dus het ligt soms wat aan de kant. Let it snow lees ik in het kader van de Hebban Reading Challenge 2016 onder de categorie 'romantisch verhaal geschreven door een mannelijke auteur'.

Ik heb ook al bepaald welke boeken ik graag in februari zou willen lezen, maar we zien wel hoe snel het gaat met de andere boeken. Ik wil nu ook niet te veel boeken tegelijk lezen, want anders raakt er geen een boek uit. Maar mijn geplande boeken voor februari zijn Dragonfly in Amber van Diana Gabaldon in de categorie 'een boek van meer dan 500 pagina's' en Schindlers lijst van Thomas Keneally in de categorie 'een boek dat verfilmd is'.

Lees verder op mijn site

Reacties op: Lectuurupdate 21/01/2016