Ninja Paap-Luijten Auteur

Blogpost: Ninja Paap-Luijten

Lees jij e-books via Kobo Plus?

Ah, de geur van een papieren boek. Soms muf, als het boek al meer dan vijftig jaar oud is en jarenlang in een huis heeft gestaan van een oud vrouwtje die graag mentholsigaretten rookte terwijl ze naar haar boekenverzameling staarde; soms fris, bijvoorbeeld als een boek net uit de winkel komt.

Oude boeken zijn soms verkleurd, ruiken raar, hebben rimpels, gevouwen hoekjes, er is een naam ingeschreven (of erger: uit geknipt), en op pagina achtenzestig is een mug begraven tussen de letters, platgedrukt en opgevouwen.

Heerlijk, toch? 

Allemaal leuk en aardig, maar als je plaats tekort komt of gewoon véél meer boeken wilt lezen dan je mee kunt nemen in je handtas, dan is een e-reader ook handig! Ruikt minder sterk, maar er staan dezelfde letters in. Veel e-books zijn net even goedkoper dan de papieren versie van datzelfde boek. En dan heb je ook nog abonnementen! 

Persoonlijk heb ik geen e-book-abonnement. Ik lees veel uit de bieb, heb nog een hele stapel klaarstaan en op mijn e-reader staan ook nog ongelezen boeken. Maar heb jij toevallig wél een e-book abo - bijvoorbeeld Kobo Plus? Mis je dan niet die heerlijke geur van geleven boeken, of is dat nou juist precies wat je maar al te graag achter je liet? 

Waarom heb jij een abo op Kobo Plus? 

Ik ben wel benieuwd naar de voor- en naderelen ;) 

Eén groot voordeel kan ik zelf wel bedenken: Oragayn is ook te krijgen via Kobo Plus :P Dus zoek 'm daar eens op, als je toch een abo hebt.

Maar verder ... ben ik heel erg benieuwd naar jullie meningen en ervaringen! 

0bc3cf4f88782b93d042ba558f3c5c95.jpg 

Lees verder op mijn site

Reacties op: Lees jij e-books via Kobo Plus?

Oragayn - Ninja Paap-Luijten Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
Gesponsorde boeken