Erik Le Romancier Auteur

Blogpost: Erik Le Romancier

Leeskeesjes en Little Monsters....

Zo af en toe word ik door een lezer of lezeres op de vingers getikt vanwege mijn gebruik van het woord “leeskeesje”. Blijkbaar wordt deze term door sommigen beleefd als kleinerend, betuttelend, onvolwassen, noem maar op. Heel jammer en echt onterecht, want de term “leeskeesje” is absoluut niet zo bedoeld. Integendeel! Ik leg het daarom nog maar een keer uit.

Het woord “leeskeesje” is van mij uit bedoeld als een grappig koosnaampje voor al mijn lezers, fans en andere geïnteresseerden. Lady Gaga heeft haar Little Monsters, Erik Le Romancier heeft zijn leeskeesjes. Dat idee. Veel spannender wordt het niet. Veel moeilijker ook niet. Dus maak er dat alsjeblieft ook niet van. En voor het geval een of ander leeskeesje nu gaat klagen dat ik zo onbescheiden ben om me te vergelijken met Lady Gaga. Bescheidenheid is niet echt mijn deugd. Niet meer, tenminste. Maar dat is een verhaal voor een andere keer, leeskeesjes. Fijn weekeinde!


Lees verder op mijn site

Reacties op: Leeskeesjes en Little Monsters....

Liefde, lust en andere ongemakken - Erik Le Romancier Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
Gesponsorde boeken