Janine van der Hulst-Veerman Auteur

Blogpost: Janine van der Hulst-Veerman

Leesrace De jongen op de berg van John Boyne en kortingsbon

Uitgeverij de Boekerij organiseerde voor digitale leesclubs een Leesrace. De bedoeling was dat de diverse Facebookgroepen als De Perfecte Buren leesclub, Libelle Leest, Boekenfans! en BoekenVerslinders (en nog een paar Facebookleesclubs) lezers uitnodigden om je op te geven voor de leesrace. Je kon je aanmelden en aangeven met welk team je mee wilde doen. Voor mij werd dat de Perfecte Buren Leesclub en vervolgens duimen of ik werd ingeloot. En ja, tot mijn grote vreugde werd ik ingeloot voor de Leesrace! Op maandagavond om 19.00 uur jl. ontving ik het E-book per mail en begon meteen met lezen. Een spannend idee dat anderen tegelijkertijd het boek lazen en dan ook nog zo snel mogelijk. Via Messenger hielden we elkaar op de hoogte van onze vorderingen en moedigden we elkaar aan.

Lees verder...


Lees verder op mijn site

Reacties op: Leesrace De jongen op de berg van John Boyne en kortingsbon

Gesponsorde boeken