Laurie Hebban Team

Blogpost: Laurie

#leesuiteigenkast TBR

Sinds 2017 is september op Hebban de #leesuiteigenkastmaand. Dit is een challenge waarin je zoveel mogelijk boeken uit je eigen kast leest. Gisteren publiceerde Marieke haar TBR en dit inspireerde mij om er ook eentje te maken. Want echt, ik heb nog zóveel boeken in de digitale boekenkast die ik nog niet heb gelezen. Zal het me lukken ze deze maand op te pakken?

Ik wil een poging wagen om in ieder geval de volgende boeken te lezen:
- De Tatoeëerder van Auschwitz van Heather Morris. Dit boek ligt al heel lang in de kast, maar ik ben mijn interesse eigenlijk een beetje verloren. Ik hoop nu eindelijk eens te weten of de hype terecht is of niet.
- Hart van vuur van Miranda Peters. Ook dit boek ligt al een tijdje op me te wachten, sinds de kerst.
- Dat geldt ook voor Onbereikbaar van Rebecca Yarros.
- The Black Key van Amy Ewing ligt ook al bijna een jaar op de stapel en moet ik nog steeds lezen.
- Ik sluit aan bij de Hebban leesclub met These Divided Shores van Sara Raasch, dus dit boek krijgt sowieso voorrang in september. Misschien start ik er in het staartje van augustus nog in.
- Ook Lam van Hannelore Bedert krijgt voorrang in verband met de Hebban Debuutprijs.
- Eigenlijk moet ik even smokkelen, want Doet sneeuw pijn van Carolien Spaans hoort daar ook bij, maar heb ik uit de bieb en dus niet uit eigen kast.
- Deze maand wil ik ook eindelijk Misschien ooit en Verity van Colleen Hoover lezen, deze twee liggen allebei al een tijdje te wachten.
- Genadeloos van Lis Lucassen is nagelnieuw, maar wil ik ook in september lezen.
- En we gaan nog even terug naar de romantische thrillers, Een tweede kans van Jennifer Armentrout ligt ook al bijna een jaar op me te wachten.

Deze boeken wil ik sowieso lezen, maar er zullen er vast nog meer volgen. Welke boeken wil jij lezen die al heel lang in de kast staan?

Reacties op: #leesuiteigenkast TBR

Gesponsorde boeken