Lekker rustig dagje

Goede avond allemaal,
Vandaag 08-02-2019 was het een lekker rustig dagje. Heb niet zoveel bijzonders gedaan, maar ga nog wel even melden wat en hoeveel ik vandaag gelezen heb. Ben ook nog even langs de Lidl geweest om 2 Vitaminies te halen en ik ga morgen beginnen in een boek voor mijn reading challenge. Gisteren was er geen blog (was niet zo boeiend, heb alleen maar wat gelezen), maar ik ga in deze blog nog even snel vertellen wat ik heb gelezen.

De boeken van 07-02-2019:
(Verder gegaan) 50 blz gelezen uit het e-book Kingdom of ash van Sarah J. Maas en was daarmee op blz 100.
(Verder gegaan) 10 blz gelezen uit het boek Zo ben ik nu eenmaal van Willem van der Does en was daarmee op blz 40.

De boeken van 08-02-2019:
(Verder gegaan) 50 blz gelezen uit het e-book Kingdom of ash van Sarah J. Maas en ben daarmee nu op blz 150.
(Verder gegaan) 10 blz gelezen uit het boek Zo ben ik nu eenmaal van Willem van der Does en ben daarmee nu op blz 50.

Fijne avond allemaal,

Cheen

Reacties op: Lekker rustig dagje

Gesponsorde boeken