Let's get started

Hier ben ik dan. Na veel overwegen ga ik toch maar eens een blog bijhouden en wat is nou leuker om dit samen te doen met mijn hobby: Lezen!Ik ben Anouk. 19 jaar met als grootste hobby lezen. Vanaf kinds af aan las ik super veel. Bij mij thuis staan de boekenkasten vol en van iedere genre hebben we wat. Maar wanneer begon mijn verslaving nou echt? Ik denk dat bijna ieder tiener meisje van mijn leeftijdscategorie in de ban was van twilight. Team Jacob/ Team Edward? Ik kan dan ook wel zeggen dat ik vooral hou van Young Adult boeken met vooral veel fantasy en sci-fi. Romantische boeken mogen er ook zijn, zolang het maar niet al te veel gezwijmel is ;p Ik hoop van elk gelezen boek een recensie te maken en deze hier op mijn blog te posten. Ik heb zin om te starten en ik ben vooral benieuwd!

Tot snel,

Noukybooky
https://www.instagram.com/noukybooky/

Reacties op: Let's get started

Gesponsorde boeken