Erik Le Romancier Auteur

Blogpost: Erik Le Romancier

Liefde en Lust: een harde, glanzende kaft voor een zacht prijsje :)

In een poging het corona-gerelateerde ophokleed te verzachten, heb ik besloten mijn prijspakactie van vorige week met een weekje te verlengen. Dus: ik heb voor de liefhebber 1 exemplaar van mijn roman ‘Liefde, Lust en Andere Ongemakken’ te koop!

En niet zomaar 1 exemplaar, maar een door mij gesigneerde, luxueuze hardcover, dus met een stevige, chic glanzende kaft. Een aanwinst van je boekenkast.

En niet voor zomaar een prijs, maar met een stevige korting van maar liefst meer dan 15%! Kost de hardcoverversie van ‘Liefde, Lust en Andere Ongemakken’ normaal gesproken €27,95 exclusief verzendkosten, dit exemplaar kost slechts €23,45 exclusief verzendkosten. Inclusief €4,50 verzendkosten heb je daarmee voor een totaalbedrag van €27,95 een schitterende, gesigneerde hardcover van ‘Liefde, Lust en Andere Ongemakken’ in huis.

Wil je meer weten over ‘Liefde, Lust en Andere Ongemakken’? Neem dan een kijkje op mijn site: https://www.erikleromancier.nl. Of Google het boek eens.

Wil je een kans maken op dit boek? Stuur me dan snel een berichtje via erikleromancier@gmail.com. Wees er snel bij, want de eerste die me mailt, is de koper van Liefde, Lust en Andere Ongemakken.

Lees verder op mijn site

Reacties op: Liefde en Lust: een harde, glanzende kaft voor een zacht prijsje :)

Liefde, lust en andere ongemakken - Erik Le Romancier Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
Gesponsorde boeken