Blogpost: Goedele Vercnocke

Liefde ontmaskert, ontdek een geheim pad naar je ware zelf...

Liefde is de oorsprong van ons bestaan, de drijvende kracht van het leven. Waarom kunnen wij dan niet constant liefde voelen en gelukkig zijn? Volg je hart is het advies vaak, maar hoe gaat dat dan? Wat komen wij op de aarde doen, waarom is er lijden en worden wij ziek? Wil jij graag een antwoord op deze levensvragen dan is dit een boek voor jou!

In ‘Liefde ontmaskert’ beschrijft Goedele Vercnocke hoe zelfgecreëerde angsten en daaraan gekoppelde overlevingsmechanismen (egomaskers) jouw levensstroom kunnen laten stagneren. De auteur maakt ze tot wegwijzers om jezelf , je levenszin, gezondheid en geluk te ontdekken. De levensenergie (liefde) in elk van ons dwingt ons immers om illusies onder ogen te zien en los te laten door ons telkens weer in de problemen te brengen.

‘Liefde ontmaskert’ kan jou naar je oerbron leiden en een hulp zijn om jezelf te zien door de ogen van de wetten van de natuur en de wetten van het leven. Zo kan je je bevrijden uit je eigen hel.Maak kennis met een oeroud en toch compleet nieuw concept van liefde en schoonheid, een verrassende kijk op gezondheid, wat dit inhoudt en hoe jij dit bij jezelf kan terugvinden om je leven te laten stromen. Want jouw geluk begint bij jou!
Lees verder op mijn site

Reacties op: Liefde ontmaskert, ontdek een geheim pad naar je ware zelf...

Gesponsorde boeken