Blogpost: Lydia

[lijstje] 4 boeken om te lezen rond Kerst

Jaaa, kerst! Mijn favoriete tijd van het jaar. Lichtjes, mooie muziek, samenzijn met familie en lekker eten. Hopen op witte sneeuwvlokken langs het raam terwijl je onder een dekentje onder het genot van een kop thee, warme chocolademelk of misschien gl├╝hwein weggekropen zit met een boek. En wat is er nou beter dan een boek in kerstsfeer? Hieronder vind je 4 boeken die ik heb gelezen of die nog op mijn TBR-lijst staan:

1. A Christmas Carol - Charles Dickens
Er zijn hier talloze hertellingen en verfilmingen van, maar ik heb nog nooit het origineel gelezen waarin de vrekkige Scrooge die met kerst geen gift aan de armen wil doen wordt bezocht door de drie geesten van Kerst. Zal hij zijn leven beteren?

2. ...

Lees verder op mijn site

Reacties op: [lijstje] 4 boeken om te lezen rond Kerst

The lion, the witch & the wardrobe - C.S. Lewis Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners