Blogpost: Lydia

[lijstje] De leukste boekgerelateerde agenda's

Het is november! Dat betekent dat het weer hoog tijd wordt om een nieuwe agenda uit te kiezen voor komend jaar. Er is volop keus en iedereen heeft weer zo zijn eigen voorkeuren voor een lay-out. Toen ik nog studeerde was ik helemaal weg van de Moleskine-agenda's, waarbij je op de linker pagina de dagen had staan en op de rechter de hele pagina vrij had voor notities. Ideaal om al je studiewerk voor dat ene college te noteren, zonder dat de ruimte voor die dag gelijk helemaal vol staat. Nu ik in de werkende fase van het leven verkeer, wil ik juist een zo klein mogelijke agenda. Ik heb geen zes verschillende afspraken op een dag, hooguit één of twee, dus ik hoef niet meer zo'n enorm bakbeest.

Afgelopen jaar had ik een prachtige pareltje, vol prachtige tekeningen van Alfred Wainwright. Elke week een nieuw Engels uitzicht, dat ik een paar keer herkende omdat ik er zelf was geweest. Helaas wordt deze agenda voor 2020 niet gemaakt!

Nu ben ik dus op zoek naar een andere simpele, maar mooie agenda. Ik wil altijd sowieso een week-lay-out, geen dag-lay-out, anders heb je totaal geen overzicht. Peter Pauper heeft een paar prachtige omslagen, maar helaas zijn de mooiste omslagen voor de 16-maanden-agenda's:

peter_pauper_wereldkaart_agenda.jpgpeter_pauper_timeless_agenda.jpg

Tijdens het zoeken stuitte ik op verschillende boekgerelateerde agenda's, die ik natuurlijk graag met jullie wil delen:

Lees verder op mijn site

Reacties op: [lijstje] De leukste boekgerelateerde agenda's

Gesponsorde boeken