Blogpost: Linda Marie

Linda leest fictie

Ik ben laboratorium technoloog, life coach en lezer van boeken met een focus op fictieboeken, romans, spannende boeken en verhalen over mensen en over het leven zoals het is. Via deze blog wil ik mijn passie met je delen. Ik schrijf over de boeken die ik heb gelezen, impressies en percepties. Dank je voor jouw interesse.

Toen ik 6 jaar oud was begon ik met lezen. Ik las alles wat ik in de kleine bibliotheek van ons dorp kon lenen. Ook tijdens mijn middelbare schooljaren las ik veel, van klassiekers uit de wereldliteratuur, romans uit binnen- en buitenland tot thrillers en misdaadboeken. Als volwassene las ik nauwelijks nog. Ik kwam er niet meer aan toe. Ik was druk bezig met andere dingen. Nu heb ik mijn passie voor lezen weer ontdekt en die wil ik graag met je delen.In 2017 heb ik een opleiding life coach gevolgd en ben afgestudeerd als gediplomeerde life coach.

Op mijn blog en website ontdek je recensies over de boeken die ik heb gelezen.

Bedankt om een kijkje te nemen.

Hieronder vind je de titel van het laatste boek dat ik gelezen heb en voor de recensie https://lindaleestfictie.webnode.be

Het is de liefde die we niet begrijpen van Bart Moeyaert

Jas van belofte van Jan Siebelink
Lees verder op mijn site

Reacties op: Linda leest fictie

Gesponsorde boeken