Terrence Lauerhohn Auteur

Blogpost: Terrence Lauerhohn

Lobbyen voor de Hebban Awards

Dankzij de Hebban Awards (waarvoor mijn boek, De negen cirkels is genomineerd, in de categorie Fantasy/ScienceFiction) weet ik nu hoe vermoeiend intens lobbyen is en dat het nooit mijn hobby zal worden. Gelukkig hoef ik het niet alleen te doen. Ik krijg heel veel bijstand van Ambilicious, Zilverspoor en van een aantal Facebookvrienden. Hen wil ik daarvoor langs deze weg heel erg bedanken!  Ook ben ik de mensen die op De negen cirkels hebben gestemd - of dat nog van plan zijn - heel erg dankbaar! Daarom ben ik blij dat ik onder hen een aantal exemplaren van Wegversperring en De negen cirkels mag verloten, eveneens weer dankzij een donatie van Ambilicious. (zie voor de loterijen/prijsvragen, 'persberichten' op mijn website). Nog een paar dagen te gaan, ik hou vol. Mijn handdoek ligt niet in de ring, hoewel ik opgelucht zal zijn als ik niet meer hoef te concurreren met collega's die ik ontzettend waardeer. Na de Hebban Awards besteed ik alle nodige aandacht aan de publicatie van Wegversperring, die voor eind oktober/begin november gepland staat.
Tussendoor probeer ik nog aan mijn volgende roman door te schrijven, een wintertaak.

Lees verder op mijn site

Reacties op: Lobbyen voor de Hebban Awards

Gesponsorde boeken