Lizzie Hebban Team

Blogpost: Lizzie

Luie zondag

28-10-2019 door Lizzie 2 reacties
De redenatie van een kind… Een luie zondag middag, ideaal om met een boek op de bank te zitten, terwijl manlief voetbal kijkt en dochter lief filmpjes aan het maken is op tik tok. 
Komt dochterlief opeens naar me toe, mama ben jij nog STEEDS (echt zo op een toontje) aan het lezen? Ik antwoord ja. Hoe doe jij dat toch en hoe kan jij je nu zolang consentreren op een boek. Ik kan dat niet hoor. (ze leest zelf ook graag en vaak) Ik kan dat alleen voor het slapengaan (slim kind want zo kan ze langer opblijven). 
Mijn antwoordt naar haar toe, ja schat uitleggen kan ik niet, maar mama vind het fijn om in een boek te verdwijnen. Trouwens wat ik niet snap hoe jij uren na elkaar filmpjes kan maken en dat niet beu wordt of je wordt "kwaad" als ik zeg dat je even iets anders moet gaan doen. Ja maaaamaaaa dat is toch niet hetzelfde? Anee waarom niet? Jah omdat het niet hetzelfde is. 
En weg was ze om te gaan spelen. Natuurlijk hebben we om traditiegetrouw de luie zondag af te sluiten met zijn allen een gezelschapsspel gespeeld maar toch niets fijner om gewoon even op de bank te verdwijnen in een boek? 

Reacties op: Luie zondag

Gesponsorde boeken