Blogpost: Lydia

Lydia leest: maart 2020

Afgelopen maand was een erg wisselende maand wat betreft gelezen boeken: variërend van klassieker tot non-fictie en een boek uit mijn huidige favoriete serie. Hieronder vind je een kort overzicht, maar eerst:

Overig boekennieuws
Ik kwam er vandaag achter dat het zero waste project binnenkort met een nieuw boek komt! Hartstikke leuk, zo kunnen we allemaal snel naar een plastic-vrij leven. Wij doen thuis ons best, maar vooral met voedingsmiddelen blijft het ontzettend lastig!

Mocht je tijdens deze coronacrisis een nieuw boek bestellen, doe dit dan bij je favoriete onafhankelijke boekwinkel en niet bij bol.com of amazon. Zo kun je deze leuke winkels steunen tijdens deze moeilijke tijd.

Lees je niet alleen graag, maar schrijf je ook? Luitingh-Sijthoff organiseert in samenwerking met Castlefest een fantasy schrijfwedstrijd.


Jane Eyre - Charlotte Brontë
Het is altijd een goed moment om dit boek te lezen. De perfecte mix van romantiek en drama, van gevoel en ratio. Jane groeit zonder ouders op bij haar gemene tante, neefje en nichtjes en wordt naar Lowood School gestuurd. Ze maakt haar school af, geeft er nog een paar jaar les, maar gaat dan als gouvernante op Thornfield Hall werken. Daar wordt ze...

Lees verder op mijn site

Reacties op: Lydia leest: maart 2020

Beste mevr. Bird - A.J. Pearce Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
Gesponsorde boeken