Blogpost: Lydia

Lydia leest: mei 2020

Wat een heerlijke maand is dit geweest! Ik heb echt fijne, spannende en interessante boeken uitgelezen en ben daarnaast een groot fan van de nieuwsbrief van Penguin Books geworden. Ze hebben zulke leuke en originele artikelen, waarvan je er hieronder een aantal terugvindt. Ik wacht nog op een bestelling die ik heb gedaan bij een lokale boekhandel en ik hoop dat de boeken binnenkomen voordat we een paar dagen op vakantie gaan in een natuurhuisje. Er verschijnen binnenkort ook weer een mooie boeken, dus geen reden om je te vervelen als je van lezen houdt!

Leuke links
- Ik was mijn boekenkast al aan het herinrichten toen ik dit bericht las.
- De nieuwe bieb in Utrecht is eindelijk open!
- Wat zou er met deze klassiekers gebeurd zijn als ze getroffen werden door het coronavirus?
- In de tijd van Jane Austen hadden ze ook al een anderhalvemetersamenleving.

Uitgelezen
North and South - Elizabeth Gaskell
Deze stond lag al een hele tijd op mijn TBR! ...

Lees verder op mijn site

Reacties op: Lydia leest: mei 2020

North and South - Elizabeth Gaskell Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
Gesponsorde boeken