Blogpost: WilmaHM80

Maart

05-04-2019 door WilmaHM80 6 reacties
Maand drie van het jaar!
Het laatste boek van vorige maand las ik uit op zaterdag 3 maart. Ik lig in bed op een hotelkamer in Breda. Eigenlijk hoor ik Carnaval te vieren, maar ben aan het begin van het festijn helaas ziek geworden.
Ik ga dus verder op de e-reader met het eerste boek van deze maand: ‘Nachten in New York’ van Sarah Morgan. Wat een heerlijk, romantisch verhaal over drie vriendinnen die een leuk bedrijf opzetten. Hoofdpersoon Paige is zwaar verliefd en beleeft een spetterende romance. Hier houd ik van en twee dagen later is het boek uit! Ik ga meteen door met het tweede deel van deze Liefs uit Manhattan-serie, ‘Vlinders in Central Park’. Dit boek gaat over dezelfde drie vriendinnen, maar nu staat het verhaal in het teken van Frankie. Zij is verliefd op goede vriend Matt. Dit verhaal zit ook vol romantiek maar is wel enigszins langdradig. Het is wel weer een verhaal om snel door te lezen dus na drie dagen begin ik met het laatste deel van deze serie, ´Flirten op 5th Avenue´ over de laatste vriendin van het trio, Eva. Zij beleeft een avontuur vol spanning en geflirt met de aantrekkelijke thrillerschrijver Lucas. Op zich een leuk verhaal, maar zo drie boeken achter elkaar is wel een beetje veel van hetzelfde. Op een gegeven moment was ik wel klaar met de ik-wil-je-wel/ik-wil-je-niet problematiek.
Even tijd voor iets heel anders. Laten we nu twee maanden na het eerste deel dan maar het tweede deel van de Potter-serie lezen, ‘Harry Potter en de geheime kamer’. Ik moet wel even inkomen want het is nog steeds niet mijn genre maar ik houd vol. Het duurt echter tenslotte drie weken om het uit te lezen en mijn planning voor deze maand gaat dus niet helemaal zoals gehoopt. Ik moet mezelf er echt toe zetten om te lezen. Pas aan het einde vind ik het enigszins spannend worden en ben ik nieuwsgierig hoe het afloopt, dus komt er wat vaart in. Op de laatste dag van de maand heb ik het boek dan ook eindelijk uit! Ik weet wel dat het zeker even gaat duren voordat ik verder ga met deze serie….

Reacties op: Maart

Gesponsorde boeken