Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Blogpost: Anneke schrijft

Mannen komen van Mars vrouwen komen van Venus

Dat mannen (over het algemeen) verschillen van vrouwen is algemeen bekend.Dat is maar goed ook. Want op deze manier vullen mannen en vrouwen elkaar aan. Vaak moet je een ontwikkeling doorgaan om tot dit inzicht te komen. Het boek Mannen komen van Mars vrouwen komen van Venus van de Amerikaanse auteur, docent en relatietherapeut John gray kan hierbij een handige handleiding zijn.Er is enige kritiek te horen dat dit boek sexistisch en rolbevestigend zou zijn, niet passend in deze moderne tijd. De schrijver van het boek John Gray schrijft echter in de inleiding dat er sprake kan zijn van rolomkering of dat jij jezelf herkent in de beschrijving van beide geslachten. Dus als jij als vrouw behoefte hebt aan een mancave ga je gang en maak er een!

                                                              9200000036200154.jpg?w=419&h=645

Dit boek stamt alweer uit 1993 en er zijn sindsdien al ruim vijftig miljoen exemplaren wereldwijd ervan verkocht en werd het in veertig talen gepubliceerd. John Gray hoopt dat zijn boek Mannen komen van Mars vrouwen komen van Venus  kan bijdragen aan een betere verstandhouding tussen mannen en vrouwen. En dat er daardoor minder scheidingen zullen zijn en gelukkige huwelijken zullen toenemen.Het is een geweldig leuk en herkenbaar boek voor mannen en vrouwen. Het boek zit boordevol ‘aha dus ik ben niet de enige’ momenten. Klik op de link om verder te lezen. 





Lees verder op mijn site

Reacties op: Mannen komen van Mars vrouwen komen van Venus