Blogpost: evelienerichsen

Met een vette knipoog

Hi,

Ik ben Evelien. Ik ben vrouw, moeder van twee kinderen, getrouwd, creatief. En ik heb ms. Ik heb er zelfs een boek over geschreven; Een positieve uitslag. Hebban interviewde mij na mijn book release in 2014. "Komt er nog een tweede boek?" Was een vraag. Dat lag zeker in de planning. Het zou iets luchtigs / licht worden. Zes jaar later is er nog geen tweede boek. Wel twee kinderen. Ze zijn nu twee en vijf en eindelijk komt er weer lucht en ruimte om luchtig te schrijven.

Het waren mooie, maar ook zware jaren en ik ben nu aan het revalideren. Ik snak naar woord en beeld die me laten lachen. Dus ben ik met www.pussycatandbirdstories.com gestart. Korte verhalen met een vette knipoog naar mijn omgeving en de maatschappij. Ik hoop dat ik ook anderen kan laten glimlachen, vooral op de momenten dat er weinig te lachen valt. Here we go!

Lees verder op mijn site

Reacties op: Met een vette knipoog

Gesponsorde boeken